Rólunk

PERSZEPHONÉ SALON BEAUTY SOLUTIONS

Társaságunk 2007 óta szépségipari gépek és berendezések importjával és disztribúciójával foglalkozik. Külföldi partnereink kiválasztása a legnagyobb gondosság mellett valósult meg azért, hogy vásárlóink elégedetten szolgálhassák ki vendégeiket. Vidéki vásárlóink számára futárszolgálattal teljesítjük a megrendeléseket, melynek díjszabásásáról a “Kezdőlap” menüpontban tájékozódhatnak.

Termékeink leírása mellett feltüntetjük, ha a kiválasztott eszközt esetleg kizárólag rendelésre tudjuk biztosítani. A megvásárolt termékek vonatkozásában szakmai oktatást nyújtunk bemutató termünkben előre egyeztetett időpontban, ahol teljeskörűen bemutatjuk a kezelésekhez szükséges protokollt. Minden nálunk vásárolt eszközre rendeltetésszerű használat mellett 1 év  garanciát vállalunk.

MOTTÓNK

“Megszépítjük a világot!”

KÜLDETÉSÜNK

Megbízható minőséget és üzleti stratégiát megvalósító vállalkozásként működünk a szépség-üzletág szakembereinek maximális megelégedésére: olyan hatékonyan működő és versenyképes eszközöket valamint arc- és testápoló termékeket kínálunk, amelyek biztosítják piaci részesedésünk és vállalatunk értékének folyamatos növekedését. A legjobb partner szeretnénk lenni abban, hogy ügyfeleinket segítsük sikeressé tenni a világ gyorsan fejlődő szépségipari piacán. Vállalatunk üzletfelei tudják, hogy építhetnek ránk, hiszen termékeink hozzájuttatják őket ahhoz, hogy az általuk nyújtott szolgáltatások önbizalmat adjanak vendégeik számára. A szépség önbizalom. Szenvedélyes elkötelezettséggel igyekszünk kielégteni vevőink legmagasabb szintű igényeit, hisz az ő megelégedettségük további értékhez juttatják vállalatunkat.

JÖVŐKÉPÜNK

Egyértelmű és nyilvánvaló választás legyünk a szépségszalon üzletág szereplői számára és hosszútávon elkötelezzék magukat mellettünk Budapesten és vidéken egyaránt.

MŰKÖDÉSÜNK ALAPELVEI

MINŐSÉG: Elköteleztük magunkat a minőség mellett minden általunk forgalmazott termék vonatkozásában. Olyan termékszerkezetet alakítottunk ki, amellyel hosszútávon is a legjobbak között szerepelhetünk a professzionális szépségpiacon.

BIZALOM, TISZTELET, KOMMUNIKÁCIÓ: Bizalommal és elégedettséggel jutalmaznak bennünket üzletfeleink. Tiszteletteljes viselkedést tanúsítunk partnereink iránt nyílt, őszinte kommunikációt alkalmazva.

FOLYAMATOS TANULÁS: Felelősséget érzünk munkatársaink és partnereink iránt, továbbképzésinkkel folyamatosan segítjük fejlődésüket, tanulásukat.

KÖRNYEZETVÉDELEM: Munkánk során óvjuk a természetet. Arc- és testápoló termékeinkben állati eredetű anyagokat nem használunk.

KÖLTSÉGTUDAT: Működésünk során olyan vállalatirányítási- és egyéb módszereket alkalmazunk, melyek szem előtt tartják az alacsony költségeket, biztosítva a széleskörű és magas minőségű kiszolgálást. A költségek csökkentésével vállalatunk és partnereink versenyhelyzetét javítjuk.

ÉRTÉKNÖVEKEDÉS: Tulajdonosaink számára biztosítjuk a folyamatos vállalati értéknövekedést. A rövid távon elérhető haszon helyett törekszünk a hosszú távú nyereségességre, a piaci növekedésre és a stabilitásra.

Sajtó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meglepetés magazin 2011. május 26.

Televíziós megjelenés

Viasat3 Trendközelben 2012. április 8.

Szakmai kiállítás

Beauty and Health kiállítás 2010. április 24-25.

Társaságunk 2013-ban bővítette tevékenységi körét és megalapította a Perszephoné Business Solutions Könyvelő- és Tanácsadó Irodát